D1/01 "Általános információk"

Go down

D1/01 "Általános információk"

Témanyitás by Admin on Hétf. Jún. 05, 2017 8:41 pm

Általános információk.

Figyelem a dokumentumot csak az arra felhatalmazott személyek nyithatják meg, olvashatják.Kódnév: Hope
 
A „Kódnév:Hope” nevezetű titkos állomás alaszkában, a Point Hope-tól keletre található hegységekben építették fel. A bázis 40km széles 30km hosszú és a tengerszint alatt 8km-re helyezkedik el. Az állomás 1952-ben alapult, Szovjet és Amerikai támogatással. Célja minden azonosíthatatlan jelenség elfogása, semlegesítése, azonosítása esetenként likvidálása.
Több száz csarnokra és területre lett osztva. különítmény belső és külső falai 8m vastag beton, 1m vastag acélfallal vannak körülvéve. Két kijárat található, mely egy 5m vastag acélajtó zár illetve a felszálló pályára, mely a hegy tetején rejtve található. A mini repülőtéren két hangár található és két helikopterleszálló. A Hope különítmény két darab C130-J szállítórepülőgéppel rendelkezik, két darab CH-53E szállítóhelikopterrel és egy CH-47F el. A Hope különítmény személyzete 12000 fő, ebből 8000 fő tartozik a „Taktikai egységhez”. A taktikai egység 2 részre van bontva, 4000 fő őrségi feladatokat lát el, míg további 4000 fő a begyűjtésért, esetleges likvidálásért felelős. További 250 fő, akik civil feladatokat látnak el (lásd: takarítás, étkeztetés). További 2000 fő tartozik a kutatási és fejlesztési részleghez. 100 fő az adminisztratív munkáért felelőst. A karbantartók és szerelők, illetve a gépészek száma 800 fő. A járműveket irányító személyek száma 850 fő, ebből 500 a földi járművek, 350 fő a légierőhöz tartozik. Az elfogott entitásokat külön személyre szabott cellákban őrzik, míg azt nem sikerül semlegesíteni, vagy érdemleges eredményt elérni velük kapcsolatban. A különítmény nincs alárendelve egy nemzetnek sem. A bázison történő tevékenységek szigorúan titkosak.
 
Entitások leírása:

Minden olyan tárgy, élőlény mely azonosíthatatlan és összeférhetetlen a természettel. Változást, vagy kárt okozna az emberi civilizációban. Az entitások elfogása és rögzítése teljes titoktartás alatt zajlik, elkerülve a tömeges hisztériát vagy pánikot.

Az entitások osztályozása:

A Osztályú entitások:
Minden olyan entitás, mely sem környezetében, sem élő személyben, állatban nem képes kárt tenni, viszont az entitás ismeretlen forrásból / környezetből érkezett. Típusfüggő eljárás végeztével elengedik, vagy további megfigyelés alá vonják. Tárgy esetén a C komplexum 13. emeletének A raktárterületre zárják.
A1 Osztályú entitások:

Semlegesített A osztályú entitás melyet el kell raktározni.
A2 Osztályú entitások:
Nem semlegesíthető entitás, cellába helyezendő.
A3 Osztályú entitások:
Semlegesített A2 entitás, mely elkülönítést igényel.
A4 Osztályú entitások:
Nem semlegesíthető entitás, mely a kutatás utáni viselkedéséből adódóan B osztályba sorolásra kerülhet.
A5 Osztályú entitások:
Eltárolt tárgy.
A6 Osztályú entitások:
Eltárolt személy / élőlény.
A8 Osztályú entitás:
4 órán át szabadon engedett entitás, viselkedés megfigyelése kötelező. Ha a kutatás sikeresnek bizonyul osztályzása A1 osztályba sorolandó. 
B Osztályú entitások:
Minden olyan entitás, mely képes valamilyen módon kárt okozni a környezetében és élő személyben / tárgyban B osztályú besorolást kap. Ezeket a jelenségeket őrség felügyelete nélkül tilos megközelíteni. Semlegesítés, likvidálás
B1 Osztályú entitások:
Semlegesített B osztályú entitások, cellába zárandó.
B2 Osztályú entitások:

Nem semlegesíthető entitás, nem raktározható. B2 entitásokat 8 órán belül likvidálni kell.
B3 Osztályú entitások:


Sikertelen B2 eljárás esetén, elzárandó egy személyre szabott cellában. Majd 2 órán belül az entitás elpusztítása gammasugárzással vagy tűzzel. Ha az nem sikerül, akkor a D szektor 8. területére zárni.
C Osztályú entitások:

Olyan entitások melyek nagy kárt képesek okozni vagy halált. Ezeket az entitásokat az X szektorba kell bezárni. A C osztályú entitások elfogására, analizálásra maximálisan 2 óra fordítható. Innentől fogva minden C besorolású entitást automatikusan el kell zárni.
C1 Osztályú entitások:
Minden olyan C osztályú entitás mely likvidálva lett.
C2 Osztályú entitások:
Minden olyan C osztályú entitás, mely ellenállt minden kísérletnek, likvidálásnak.
C3 Osztályú entitások:
A C3 osztályú entitások semlegesített entitások, melyek hét napos kísérletek folyamán B besorolást nyerhet, de továbbra is az X szektor része marad.
C4 osztályú entitások:
Okozott vagy okozhatott volna halálos sérülést.

D osztályú entitások:
Olyan entitások, melyek nem semlegesíthetők, nem lehet őket likvidálni, de nincsenek veszéllyel az emberi fajra.
E osztályú entitások:
Olyan entitások, melyek nem reagálnak sem semlegesítésre sem likvidálásra irányuló törekvéseink. Továbbá fokozottan veszélyesek az emberi fajra.
E1 Osztályú entitások:
Olyan entitások mely globális problémát vagy az emberi faj kipusztulását okozhatják. Az elmúlt évtizedek során csupán egy darab entitás kapta ezt a besorolást, mely X/412 es cellába tárolandó illetve onnan kiengedni szigorúan tilos. E1 osztályú besorolás a legmagasabb és legveszélyesebb.
 
 
Személyzeti beosztások és szintek:
R1:
R1 beosztást kapnak a Hope állomáson dolgozó civil személyek. Belépést nyernek a konyhába és a kantinokba illetve a mosdókba.
R1/1:
Minden R1/1 beosztott személy engedélyt kaphat takarításnapokon az A osztályú entitások tárolóhelyének takarítására, őrség kíséretében.
R1/2:
Minden R1/2 beosztott személy engedélyt kaphat a B és D osztályú entitások tárolóhelyének takarítására.
K1:
A K1 a külső, nem földalatti területek őrzésére szolgáló aktív állományos taktikai személyzet osztályozása. A földalatti komplexumban R1 es engedéllyel rendelkeznek. A komplexumban fegyvert nem viselhetnek.
K2:
A belső terület folyosóinak, átjáróinak őrsége kap K2 besorolást. Raktárterületre nem léphetnek be.
K3:
A begyűjtő osztag tagjai kapnak K3 as engedélyt. A, B, C, osztályú entitások tárolócellájába léphetnek engedéllyel. Erőszakot csak engedéllyel alkalmazhatnak.
K4:
Ebben a besorolásban találhatóak a kutató és vizsgálatot végző orvosok és tudósok illetve a taktikai egységek parancsnokai.
K5:
A vezetőség szintje, minden cellához hozzáférnek, kivételt képeznek az E1 osztályú entitások.
K6:
Az igazgató szintje, E1 kivételével bárhova mehet.

Admin
Admin

Hozzászólások száma : 3
Join date : 2017. Jun. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése http://basehope.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.